Olie en Gas

Petrochemie 

Gespecialiseerd in stralen en conserveren voor de petrochemie, olie en gas industrie. 

Geuze heeft NACE Gecertificeerde medewerkers, graag voorzien wij u van advies.

IMG_2645.JPG

Trailer chassis, carrosserie 

Deze sector zit in de roots van het bedrijf in 1986 begon Geuze met het stralen en spuiten van trailers en chassis en tot heden nog steeds regelmatig in de business.

IMG_1197.jpg

Utiliteitsbouw en renovatie

Staalconstructies poedercoaten in de poedercoating afdeling, leverbetrouwbaarheid is onze focus.

7.jpg

Machinebouw - Productie 

Verschillende eisen van corrosieklasses komen voor in de machinebouw sector, we kunnen dit volledig ontzorgen en scherp aanbieden. vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte aan!

IMG_E3982.JPG

Maritiem - Northsea

Omdat onze focus in de natlak afdeling constant op hoog eisende specs liggen zijn we hier dagelijks mee bezig en kunnen we juiste diensten leveren aan maritiem offshore. 

afb.3.jpg

Transportbanden

Zouden wij speciaal voor de productie bedrijven die transport banden maken de ideale partner zijn? We zijn in iedergeval al goed ingericht en vol op werkzaam voor deze sector, neem contact op om meer te weten!

modern.jpg

Kraan en bruggen Bouw

Dit is een goede plek om mensen meer te vertellen over je bedrijf en de services die je biedt. Wil je hier je eigen inhoud gebruiken? Het is simpel. Klik hier om foto's, tekst en links toe te voegen of gegevens uit je verzameling te koppelen.

IMG_9517.JPG

Tuin en kassenbouw

Is aluminium uw dagelijkse bezigheid en zoekt u een juist partner in het conserveren van deze producten, misschien kunnen we u wel hier in helpen.

ddd.jpg