top of page

Olie en Gas

Petrochemie 

Gespecialiseerd in stralen en conserveren voor de petrochemie, olie en gas industrie. 

Geuze heeft NACE Gecertificeerde medewerkers, graag voorzien wij u van advies.

Olie en Gas Petrochemie coatings Nederland

Trailer chassis, carrosserie 

Deze sector zit in de roots van het bedrijf in 1986 begon Geuze met het stralen en spuiten van trailers en chassis en tot heden nog steeds regelmatig in de business.

Poedercoat bedrijf met transport

Utiliteitsbouw en renovatie

Staalconstructies poedercoaten in de poedercoating afdeling, leverbetrouwbaarheid is onze focus.

7_edited.jpg

Machinebouw - Productie 

Verschillende eisen van corrosieklasses komen voor in de machinebouw sector, we kunnen dit volledig ontzorgen en scherp aanbieden. vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte aan!

Poedercoat bedrijf Zeeland, echte kunst.

Maritiem - Northsea

Omdat onze focus in de natlak afdeling constant op hoog eisende specs liggen zijn we hier dagelijks mee bezig en kunnen we juiste diensten leveren aan maritiem offshore. 

Nummer 1 in poedercoaten

Transportbanden

Zouden wij speciaal voor de productie bedrijven die transport banden maken de ideale partner zijn? We zijn in iedergeval al goed ingericht en vol op werkzaam voor deze sector, neem contact op om meer te weten!

Breda, roosendaal, hoogerheide poedercoaten

Kraan en bruggen Bouw

Door onze jarenlange ervaring en expertise voldoen wij aan de kwaliteitseisen die gesteld worden aan de conservering van o.a. kranen- en  bruggenbouw. Samen met de opdrachtgever komen we in elk specifiek project tot de meest gewenste en duurzame conserveringsmethode, waarbij aandacht is voor locatie, belasting en onderhoud.

Hanse staalbouw poedercoat werk

Tuin en kassenbouw

Is aluminium uw dagelijkse bezigheid en zoekt u een juist partner in het conserveren van deze producten, misschien kunnen we u wel hier in helpen.

kassenbouw coating, poedercoaten en stralen
bottom of page