top of page
image (2).png

Stralen

Expert in stralen

Stralen is vaak de beste voorbehandelmethode. 

 

Het straalproces zorgt er voor dat er een anker profiel ontstaat, daarmee creëren we een optimaal hechtende oppervlakte.  De voorbehandeling d.m.v. mechanisch stralen kan de kwaliteit enorm verbeteren. 

We stralen door middel van drukstralen, werpstralen en vacüumstralen. 

Afhankelijk van het object, systeem en toepassing kiezen we de beste techniek. Wij ondersteunen u graag met advies. 

De geautomatiseerde systemen zorgen er voor dat de behandeling niet alleen aanzienlijk verbetert in kwaliteit, maar ook in prijs. Hiernaast kunnen we aantonen dat we de juiste zuiver- en ruwheidswaarden behalen door middel van meten en documenteren.

U kunt er op vertrouwen u bij ons op het juiste adres bent voor dit proces.

FullSizeRender_edited.jpg

Onze services

Alles in huis
Garantie
Kwaliteit waarborgen

We hebben diverse straaltechnieken in huis. Zo kunnen we zwaar, groot en lang materiaal werpstralen. Ook fijner werk kunnen we met onze kleinere werpstraalmachine aan. 

Is uw object hier niet op toepasbaar, kunnen we dit ook in de straalcabine behandelen met diverse soorten straalmiddel. We stralen met staalgrit, korunt grit en glasparel grit. Dit is allemaal mogelijk door middel van drukstralen.

Onze testmetingen die we digitaal opslaan en verzenden naar de klant zorgen voor kwaliteit waarborging voor onze diensten. De straalervaring op materialen is door de jaren zo ontwikkeld dat we nu ook kunnen robotstralen en automatisch werpstralen. 

Ons bedrijf werkt volgens ISO 9001 en gaat tot het uiterste om garantie te kunnen garanderen. 

Kwaliteit begint in het voorbehandelproces, mechanisch stralen wordt op alle vlakken gemeten. 

Onze software systemen en processen zijn zo ingericht dat we alles kunnen traceren en achterhalen.

Acht uw bedrijf een constante kwaliteit dan bent u bij ons bij het juiste adres.

Wat kunt u van ons verwachten

Betrouwbaarheid

U kunt van ons verwachten dat we onze levertijden nakomen.

Coatings op objecten appliceren is de laatste stap voor toepassing. Realistische doorlooptijden  zijn wat we plannen en nakomen. We maken jaarlijks een meting en streven naar 100% leverzekerheid.

Machinepark

Naast de vakmanschap en kennis die we hebben in het poedercoaten zijn we ook innovatief met betrekking tot automatisering. Zo kunnen we mechanisch werpstralen en na de voorbehandeling realiseren we automatisch transport op ons hangbaan systeem. 

Hier wordt automatisch gepoedercoat en een handmatige check uitgevoerd waarna het project door de ovenkamer gaat. Dit is één van de grootste poederlak installaties van de Benelux. 

Proces beheersing

Ons ERP systeem legt automatisch de uitgevoerde diensten digitaal vast. We kunnen uit ons systeem traceren wat voor behandeling het object heeft gehad zodat we fouten kunnen herleiden en onszelf kunnen verbeteren. We beheersen de kennis van vaardigheden en processen. Zo geloven we een juiste partner te zijn in het poedercoat lakken van uw objecten. 

IMG_0397.JPG
IMG_0475.JPG
IMG_0810.jpg
bottom of page